top of page
Keresés

Egy varázslatos utazás a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal

A varázsecset - Az utazónapló 1. - Rejtélyes ékszerrablás Egyiptomban című könyvemet vittem bemutatni a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványhoz 2021 november 13-án.

Én már sokadik éve segítem és könyveket adományozom a vidéki alapítványnak. Aki ismer, azok tudják, hogy számomra milyen fontos a gyermekek fejlesztése és a tudjuk azt is, hogy milyen színes a gyermekek fantáziája. Az új interaktív könyvemmel egy közel 2 órás foglalkozásra hívtam meg a résztvevőket.


A néhány perces bevezető után elkezdődött a kaland, melynek főszereplői a gyerekek voltak és az ő kreativitásuk. Különböző feladatokon keresztül vezetett az út a történetek megírásához és a rejtélyek megoldásához. Ezzel a feladattal igyekeztem azt elérni, hogy a gyermekek is megtapasztalják, hogyan állok neki a rejtélyes feladatok megírásához, amiben meglepő módon nem csak, hogy jól helyt álltak, hanem meg is csillogtatták tehetségüket és gyors megoldó képességüket is. Számomra nagyon jó érzés volt, hogy az ott lévő szülők is mosolyogva élvezték a foglalkozást.

Azt gondolom, hogy ez egy igazi élményprogram volt a gyógyulófélben lévő, gyógyult és egészséges gyerekek számára, akik eljöttek. Számomra is ez egy felejthetetlen utazás volt.


A közös játék végén minden gyerek számára dedikáltam egy példányt a legújabb könyvből, sőt az alapítvány jóvoltából az előző kötetemből is mindenki hazavihetett, amely a most debütáló feladatos könyv előzményeit meséli el.

Köszönjük a Méliusz Juhász Péter Könyvtárnak a helyszín és az eszközök biztosítását, a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak és Örvendi Cintiának a szervezést, hogy közösen egy ilyen szép élménydús programot rakhattunk össze a gyermekek számára.


Az interaktív könyv itt vásárolható meg:

47 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page