top of page
Keresés

A varázsecset – Az utazónapló 1 – Rejtélyes ékszerrablás Egyiptomban

Hosszú hónapok munkája a legújabb, hamarosan megjelenő könyvem, ami 2021. október elején kerül napvilágra. Számomra nagyon meghatározó esemény lesz, hogy a kezemben tarthatom azt a könyvet, ami a csapatom kemény munkájának a gyümölcse. Ez azért is lesz különleges kiadás, mert saját magam adom ki. Továbbá köszönet a BOOK24 csapatának, akik által fog majd forgalomban kerülni, és eljutni a különböző könyvesboltokba. Nehéz volt az út idáig, de remélem sok élményt, kalandot, nevetést és együtt töltött perceket tudok adni a gyerekek, családok és barátok számára.


Könyvbemutató 2021. Október 9-én

A könyv egyedülálló a magyar piacon és eltér a korábbi könyveimtől, mivel interaktív olvasási élményen keresztül vonja be a 8-12 éves korosztályt. Egy igazi kalandjáték, amit egyedül is játszhat az olvasó, és a társasjáték melléklettel meg az egész családot is meghívhatja egy közös délutáni programra. Ebben a történetben az olvasó irányíthatja a eseményeket, rajta múlik, hogy a főhősök sikerrel járnak-e Kleopátra rejtélyének felderítésében.


Leonardo Morelli magával ragad a következő kalandjára!


A Varázsecset-sorozat második kötetéből már jól ismert kalandor festőt ezúttal Egyiptomba szólítja egy rejtélyes ékszerrablás. Kifürkészésre váró titkok és izgalmas feladványok vezetnek a megoldásig, és Leonardo mester ezúttal nem boldogulhat az olvasó segítsége nélkül.


Így szüksége van egy olyan valakire, aki segít neki a nyomozásban!

Furfangos fejtörők, kézügyességet igénylő feladatok, változatos rejtvények teszik próbára az olvasót, miközben az egész családnak kijut a mókából. Rajtatok múlik, hogyan végződik a kis csapat kalandja a Nílus völgyében!


A könyv a BOOK24 oldalán elővásárolható: Kattinsd ide.


Most pedig nagy izgalommal készülünk a legújabb könyv debütálására, amiről itt található további információt: Kattinsd ide.


Ezen az eseményen még lesz egy meglepetésem is, amiről később számolok be nektek! Ha szeretnétek az eseményen részt venni, könyvet dedikáltatni és találkozni velem, akkor jelezzétek felénk az alábbi email címre:


Kövessetek minket továbbra is, mert a Varázsecset története igazából még csak most kezdődik! ☺




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page