top of page
Keresés

Varázsecset, a harmadik könyvbemutató

Frissítve: 2021. okt. 23.

„Légy mindig kíváncsi és kalandos természetű, mert a világ sok csodát rejt magában, ami csak arra vár, hogy egyszer te is felfedezd”


Mint életünk minden területére is jellemző ezzel zárom a legújabb megjelent könyvem hátoldalát. Én most teljesen új kalandba vágtam bele. Soha nem gondoltam azt, hogy képes leszek egyedül, magán kiadásban kiadni egy könyvet. Minden célt el tudunk érni, ha álmainkat soha nem adjuk fel, még annak ellenére is ha mások le beszélnének minket arról.


2021. október 8-án érkezett meg a nyomdából „A varázsecset - Az utazónapló 1 - Rejtélyes ékszerrablás Egyiptomban” című könyvem. Nehéz lenne leírni, hogy milyen érzések kavarogtak akkor bennem, amikor a kezemben tartottam azt, amit a csapatommal együtt alkottunk meg, akik idejüket és kreativitásukat nem kímélve dolgoztak azon, hogy ez a könyv megszülethessen, és amit most már pár száz olvasó a kezükben tarthatnak.A könyvbemutató október 9-én volt a Beams Music Bistroban, ahol a megjelent új magyar nyelvű könyv mellett, az első könyv angol nyelvű fordítása is debütált ’The Magic Brush and Enchanted Paintings' címmel. A rendezvényt, ahogy a korábbi években is Gere Orsolya színésznő nyitotta meg. Az élő zenét Riz Laura band duója biztosította az est folyamán, amíg a kígyózó sorban állóknak dedikáltam a könyvet. Sokat mondanak a fotók, amikből szemezgetve, itt osztok meg számotokra párat. A fotókat Kecskeméti József készítette.


A varázsecset - Az utazónapló 1 - Rejtélyes ékszerrablás Egyiptomban könyvbemutató 2021. Megvásárolható a Book24 oldalán és Libri könyvesboltokban.
„A varázsecset - Az utazónapló 1 - Rejtélyes ékszerrablás Egyiptomban” Könyvbemutató 2021

Most már nagy örömmel tölt el, hogy több nagy webáruház oldalán és országos szintén a fontosabb könyvesboltok polcairól is megvásárolható a könyvem. Köszönöm a Book24-nek a könyv terjesztését és népszerűsítését.


Lepd meg gyermeked, rokonodat ezzel a könyvvel és mélyüljetek el közösen a rejtélyes kalandozásban: https://www.book24.hu/konyv/a-varazsecset-az-utazonaplo-1


A Varázsecset utazása csak most kezdődik igazán! ☺


A teljes képgalériát: Itt megtekinthetet.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page