top of page
Keresés

Az első könyvbemutatóm

’Soha ne add fel az álmaidat, mert ha te hiszel bennük, és tudod mit szeretnél elérni az életedben, akkor bármit meg tudsz valósítani. Csak bízz benne és tarts ki, még annak ellenére is, ha elsőre ez az út rögösnek és hosszú tűnik.

Fotót készítette: Varga Dániel

Így gondolok vissza arra az időszakra, ami idáig vezetett. Pedig ha tudnátok én is mennyi ideig foglalkoztam ezzel a regénnyel, hogy a diplomamunkának induló forgatókönyvből regény legyen. Erről a háttértörténetről korábban már írtam is nektek. Ezt itt olvashatod el.


Nagyon jó érzés volt, amikor a kezemben tarthattam az első példányokat, amelyek frissen a nyomdából érkeztek meg. A mai napig fel tudom eleveníteni az első könyvem dedikálási élményét. Így jött létre az első könyvbemutatóm is, amit nagy izgalommal szerveztem és álmodtam meg itt Budapesten.

A Varázsecset könyvbemutató teljes stábja

Sohajda László (közösségimédia és turné menedzser), Klacsán Gábor (Miga Film tulaj és rendező), Kostály Anna (média felelős), Ott Anna (műsorvezető, a Hadik művészeti vezetője, a Margó Irodalmi Fesztivál közösségmédia-menedzsere), Balázs-Nagy Kata (Luxury Project Events rendezvényszervező), Farkas Zoltán (Főnix Könyvműhely tulaj), Horniák Ágnes (rendezvényfotós)


A varázsecset és az elvarázsolt festmények című könyvem egy fantázia regény, gyermekeknek szól. Nagyon szeretem Budapestet, ezért ezt meg is jelenítem a regényem elején és végén. Ez a világ áll közel hozzám, ráadásul valahol ebben az én történetem is megjelenik. Ötvözve van a regényben a tudásalapú és fizikális próbatételek sora, ez az, ami igazán fejleszti a gyerekeket. Azt gondolom, hogy erre szükség van ebben a modern világban és ahol a gyermekek, de akár a felnőttek is tudják a fantáziájukat szárnyaltatni. Íróként sokszor kihívás volt számomra az is, hogyan tudnám megeleveníteni részletesen a történeteket és a szereplők jellemeit, de erről majd később, egy másik blog bejegyzésben bővebben írók róla.


Az első könyvbemutatómnak a Robinson Étterem adott otthont, ahol közel 150 barát, rajongó, nagykövet jelent meg. Az eseményt a Vietnámi Szocialista Köztársaság budapesti nagykövete, Nguyen Tien Thuc nyitotta meg számomra nagyon megható beszédével. A bemutatót különböző fellépő művészek fokozták a hangulatot, mint Varga Tamás színművész, aki felolvasott a könyvből, vagy Kabai Alex, előadóművész és a Privát Affér Zenekar akik a produkciójukkal nyitották meg az eseményt, és a végén Riz Laura előadóművész, aki a kellemes zenei aláfestést adta az egész est alatt.

Nguyen Tien Thuc, Vietnámi Szocialista Köztársaság budapesti nagykövete


Varga Tamás, színművész


Kabai Alex, előadóművész
Privát Affér Zenekar


Riz Laura, előadóművész


Az egész esemény moderátora Ott Anna, a Hadik művészeti vezetője, egyben a Margó Irodalmi Fesztivál közösségmédia-menedzsere volt. A rendezvényen jelenlétével megtisztelt Dr. Baloghdi Tibor, Magyarország Ho Si Minh-városi Főkonzulja, Sárdi Rezső, Új-Zéland Tiszteletbeli Konzulja és felesége.

Ott Anna, Hadik művészeti vezető
Margó Irodalmi Fesztivál közösségmédia-menedzser

Ez a nap volt, amikor közel 260 db könyvet dedikáltam és mindez nagy erőt adott, hogy folytassam és nagy lendülettel neki lássak az újabb történet megírásához. Mert a Varázsecset története még igazából most kezdődik… ☺


Az első könyvbemutató videója: Itt megtekinthető. és fotógalériája: Itt.


Comments


bottom of page