top of page
Keresés

A második könyvbemutató

Frissítve: 2021. okt. 2.

A korábbi blog bejegyzésekben elmeséltem nektek az eddig megszületett két könyvem hátterét. De arról még nem meséltem, hogy miért a fantázia műfaját választottam.


Ez a műfaj az, ahol a képzeleted szárnyalhat, ahol nincsenek korlátok, nincsenek lehetetlen történetek, küldetések és célkitűzések. Kiskorom óta szeretem ezt a műfajt, hasonló meséken nőttem fel. Ez a stílus könnyedén elrepíti a közönséget az író által megalkotott varázslatos helyekre, megismerkedhetnek soha sem látott lényekkel, átélhetik a főhősök veszélyekkel és kalandokkal átitatott utazásaikat, harcaikat és célba érkezésüket. Minden emberben, legyen gyerek vagy felnőtt benne van a felfedezés vágya, a vágyakozás, hogy egyszer ők is eljuthassanak mindenféle helyekre, megtapasztalhassák az ismeretlent.


Most szinte én is az ismeretlen világba eveztem, ahol magam tanulom meg, hogy milyen egy izgalmas könyvet írni, és hogy ez eljusson minél több emberhez.


Az első könyvbemutatóm sikeressége nagy erőt adott ahhoz, hogy megszülethessen egy következő könyvem. A második könyvemnek is szerveztem egy kisebb bemutatót itt Budapesten, a Loffice Budapest helyen.’A varázsecset, Leonardo Morelli kalandos története’ című könyvem bemutatóján Gere Orsolyával beszélgettem. A bemutatóra nagyon sok barát, családtag, rajongó és közismert szereplő is eljött. A bemutatót Papp Annamária nyitotta meg egy Walt Disney animációs film betétzenéjével. A hangulatot Riz Laura band duója fokozta, nekik mindig nagyon hálás vagyok, hogy ott vannak és támogatnak, bármilyen rendezvényt is szervezek. Beszédet mondott még Mohay Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, és a Vietnámi Nagykövetség által kiküldött titkár.


Mohaly Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője
Riz Laura előadóművész

Vietnámi Nagykövetség által kiküldött titkár

Ezúton is köszönöm még egyszer mindazoknak, akik eljöttek és követik folyamatosan a munkáimat.


Fotó galéria: Itt.


Hamarosan pedig leleplezem azt, amin az elmúlt hónapokban a csapatommal dolgoztam. Ez a könyv kicsit más lesz az eddigiektől, ugyanakkor a Varázsecset folytatásaként jelenik meg. Ugye ti is várjátok már? ☺


’A varázsecset, Leonardo Morelli kalandos története’ című könyvem: itt vásárolható meg.


Papp Annamária színésznő, énekes

Comments


bottom of page